Rabobank

The Tall Ships Races Harlingen is met het decor van de vele internationale Tall Ships het grootste nautische evenement van deze zomer. Laat u onderdompelen in de magie van het maritiem nautische erfgoed en kom kijken naar de Tall Ships, varend erfgoed, diverse activiteiten en optredens.

Exclusief voor leden van de Rabobank
Speciaal voor leden van de Rabobank organiseren wij een exclusieve rondleiding aan boord van het bijna 100 meter lange Tall Ship ‘Statsraad Lehmkuhl’. Deze prachtige witte dame uit Noorwegen neemt regelmatig aan Sailmanifestaties deel en er staan altijd lange rijen wachtenden bij de loopplank.

Statsraad-Lehmkuhl-Tall-SHips-Races-Harlingen-2018

Wij bieden u de mogelijkheid om op 4 augustus van 10.30-11.30 uur aan boord van de Statsraad Lehmkuhl te stappen voor een uitgebreide rondleiding. U wordt ontvangen met koffie/thee en iets lekkers. Hierna neemt de bemanning van het schip u mee en laat u zien hoe het leven aan boord van zo’n immens schip reilt en zeilt. Uiteraard is er ook de mogelijkheid tot het stellen van vragen.

Datum en tijd:
4 augustus van 10.30-11.30 uur

Locatie:
Het schip ligt in de Willemshaven, de exacte locatie vindt u op plattegrond die nog wordt gepubliceerd, maar ook tijdens het evenement wordt uitgedeeld.
U kunt zich met uw e-ticket vanaf 15 minuten voor aanvang melden bij de loopplank van het schip of bij de kassa van de vaartochten op de Vluchthaven.

Kosten:
€ 19,50 per persoon. Klik hier om direct te reserveren.

Neem contact op

Of bel: 0517-744044

Deel deze pagina: