WRLDBEAT

Welkom in de wereld van WRLDBEAT……Reggae wordt gemixt en gekruid met funk, latin en hip-hop in de smeltkroes van deze multiculturele muzikale samenzwering. Met muzikanten uit Suriname, Engeland, België en Nederland, vermengt deze groep routiniers en talenten Caribische ritmes met Amerikaanse funk, rap en Europese pop.
De ritmesectie begon 25 jaar geleden in de Nederlandse reggae-formatie ‘What fun!’ en ervoer een korte periode van nationale bekendheid toen hun single ‘the right side won’ naar de top van de hitlijsten schoot.

Nog steeds niet uitgekeken op de muziek-scene besloten ze enkele jaren geleden hun krachten te bundelen met toetsenist Allan, een survivor uit de Bristol music-scene en struikelden min of meer per toeval over de twee zangeressen wier stemmen zo mooi combineerden dat het leek alsof ze voorbestemd waren samen te zingen.
Funk-veteraan Mick op tenorsax is het luidste lid van de crew en ook de onvoorspelbare lyrical rap captain Mr. Jahson heeft zich bij de band aangesloten.

…..WRLDBEAT is ready for the world.

Bekijk het volledige programma & plattegrond.

Programma Plattegrond

Neem contact op

Of bel: 0517-744044

Deel deze pagina: