Skaevver

SKVR werd opgericht in 2014, maar omdat alle tijd werd genomen met het zoeken naar het juiste geluid met de beste songs was het pas vorig jaar (2017) dat de Friese band vond dat zij zich konden openbaren. En dat hoor je: de sound komt voort uit de muziek uit hun jeugd, terwijl de uitvoering zeker van deze tijd is. Het is rock en zeker origineel. Verwacht geen clichématige harde rock, maar composities waar de grenzen zijn opgezocht, hetzelfde geldt voor de powerballads waarin Jos Harteveld met zijn krachtige, veelzijdige stem zijn ziel bloot legt

Inmiddels is Skaevver begonnen aan een veel belovende start met de voorlopige hoogtepunten het winnen van de Fryske Battle (georganiseerd door de Leeuwarder Courant en Icons of Pop) en een optreden in AFAS Live op 6 januari jl. plus de release van hun debuut EP ‘Dead Or Alive’.
Deze EP is opgenomen in de Key Studio’s in Akkrum en de Skaevver Studio in Leeuwarden met een bijzondere bijdrage van het Popkoor Vocalladiez van de gelijknamige zangschool op het prachtige nummer No Cure.

Bezetting
Heerlijke gitaar-riffs en melodieën (Gert Scheffer) , stampende en snoei strakke baspartijen (Johan Hovinga), Rockende en funkende drumbeats (Mark Jongedijk) hier en daar een gierende Hammond (Marco Slump), echt power gitaarwerk (Nico Meijer),  spatzuivere backing vocals van de gezusters Efdé   en het zeer herkenbare en warme vocale geluid van voorman Jos Harteveld maken de sound van SKVR uniek maar toch herkenbaar.

Inmiddels heeft de band al weer een nieuwe mijlpaal bereikt door het schrijven van het winnende nummer `Het eindeloze blauw`, dat als anthem zal worden gebruikt voor de Tall Ship Races Harlingen 2018.

Bekijk het volledige programma & plattegrond.

Programma Plattegrond

Neem contact op

Of bel: 0517-744044

Deel deze pagina: