Jack and the Weatherman

Berry ‘Jack’ Krikken en Sebastiaan ‘Weatherman’ Weerman zijn Jack and the Weatherman, twee vrienden uit Haarlem die met zonnige liedjes, liefde voor muziek en plezier in het spelen positiviteit de wereld in sturen.

Folkpop noemen ze hun muziek zelf, geïnspireerd door o.a. Jason Mraz, The Lumineers en de tweestemmige harmonieën van Simon & Garfunkel. Een beetje pop, een vleugje folk en een toefje reggae, diepgang gecombineerd met positiviteit. In hun liedjes worden de mooie kanten van het leven gevierd, en ingezien hoe kwetsbaar die schoonheid is. Muziek om mensen een goed gevoel te geven, maar ze ook aan het denken te zetten.

The Lucky Ones heet hun langverwachte debuutalbum. Die geluksvogels, dat zijn ze zelf. Twee vrienden die beseffen hoe bijzonder het leven is en daar liedjes over schrijven. Vrolijk aan de oppervlakte, maar ook altijd met een diepere boodschap, klaar om positiviteit te delen met iedereen die wil luisteren. En dat worden elke dag meer mensen. De wereld ligt open, ze hebben de wind in de rug: Jack and the Weatherman, the lucky ones.

Bekijk het volledige programma & plattegrond.

Programma Plattegrond

Neem contact op

Of bel: 0517-744044

Deel deze pagina: