Elske DeWall

Met je allereerste demo al een platencontract scoren, dat is voor slechts weinigen weggelegd. Het overkwam de Friese zangeres Elske DeWall. Inmiddels heeft Elske weer heel wat carrièrestappen gemaakt. Haar handelsmerk: soulvolle nummers met duidelijke invloeden uit roots, gospel, folk en moderne country. Elske is een graag geziene muzikale gast bij DWDD en had bijzondere samenwerkingen met o.a Jonathan Jeremiah, Lionel Richie en het Metropole Orkest.

Elske DeWall is al haar leven lang met muziek bezig. Op haar zevende begon ze met pianoles, speelde vervolgens lange tijd saxofoon en pakte uiteindelijk de gitaar op. In dezelfde periode ontdekte ze dat ze goed kon zingen, waarna ze werd toegelaten aan de Academie voor Popcultuur in Leeuwarden. In 2008 werkte ze mee aan het project ‘Leonard Cohen in het Fries’ en werd het memorabele jaar afgesloten met de ondertekening van een platencontract bij Universal Music.

Elske DeWall treedt op onder begeleiding van de Hubert Heeringa Allstarsband. De band staat van 20.30 uur tot 23.00 uur op het podium met oa. Ali B, Dilana Smith, Davina Michelle en nog vele andere artiesten.

 

Bekijk het volledige programma & plattegrond.

Programma Plattegrond

Neem contact op

Of bel: 0517-744044

Deel deze pagina: